Køb unika kunst her

Et unika maleri kan være et væsentligt element i processen i at skabe et personligt og smukt hjem der emmer af positiv energi. Dit hjem er din base, og når dit fundament er i harmoni, skaber det et fantastisk udgangspunkt for dit humør og velvære. De færreste går ikke op i hvordan de klæder sig, for det er vigtigt at føle sig godt tilpas. Men hvad med dit hjem? Føler det sig godt tilpas. En indretning der afspejler dig som person, kan være med til at give dig ro og balance.

Betal i flere rater

Det er muligt, at lave en betalingsordning over flere måneder, hvor vi i fælleskab aftaler tid og beløb. 

Kontakt mig hvis du ønsker dette. 

Lån med hjem

Hvis du er i tvivl om hvordan maleriet vil tage sig ud i dit hjem, er det muligt, at låne maleriet med hjem på prøve i 7 dage. (ved et depositum). Således at du er helt sikkert og tilfreds med dit køb.

Hvis du ikke har mulighed for at hente maleriet og tage det med hjem på prøve, kan du også sende mig et billede af det sted i dit hjem hvor maleriet skal Hænge, og så jeg kan sætte det ind i et fortoredigeringsprogram. Det vil give dig en god ide om, hvordan maleriet vil se ud hjemme hos dig. Se et eksempel på billedet her til højre. 

Hvis det er noget du ønsker eller du har andre spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til mig, så skal jeg gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe.