Indeholder reklame


Jeg sidder lige her ved spisebordet under den smukkeste buket blomster fra Bloomon. Duften og glæden.  Det skaber er helt fantastisk følelse, at kigge på noget så smukt. Jeg bliver intet mindre, end glad i låget af dem. Jeg har siden barnsben altid ELSKET blomster. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg virkelig nød at gøre mit værelse (som havde vinduer lige ud til den store have fyldt med blomster) rent og når alt var helt rent og sengetøjet var skiftet, gik jeg ud i haven og plukkede en stor buket fra de store blomsterbed (ja mine forældre var virkelig havemennesker).

Nu har jeg selv fået hus og børn. Til og med et hus næsten midt i København. Vi bor jo i en parcelforening (gammel haveforening. Dvs, at alle husene og grundende er gamle sommerhuse. Derfor er vores grund ikke særlig stor, og der er næsten ikke plads til et blomsterbed, og så må jeg desværre indrømme, at jeg ikke har så grønne fingre, som mine forfædre (farfar var gartner). På den anden side ved min mormor og morfar, var der altid friske blomster i vaser overalt i deres lejlighed. Og deres lille altan var fyldt med blomster kasser og de smukkeste blomster. Min kære bedstefar købte altid en frisk buket blomster med hjem til min bedstemor. Så sødt ikke?

Jeg køber så næsten også altid en buket blomster med hjem fra Netto eller Rema når jeg er ude at handle, men de bliver altså lidt hurtigt kedelige. Da jeg så hørte om dette smart koncept, måtte det bare afprøves. Friske og smukke blomster buketter som abonnement. Og hver buket holder op til 14 dage.

I går modtog jeg denne buket samt den smukke vase og WOW WOW WOW. Det er det første man ser, når man kommer ind i stuen. Jeg er simpelthen så begejstret. Ikke en blomst er ens, og de kommer i den smukke indpakning. Jeg skulle modtaget størrelse medium, og jeg er helt paf over, hvor stor en medium buket er. Deres buketter fåes i tre størrelser, small, medium og large. Gad vide hvor stor deres large buket så er?

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov, til at forkæle jer læsere med en GRATIS vase, ved køb af en buket eller abonnement hos Bloomon. Koden er “MONIKAVASE”