Brandrep hos Ilvabolig.

Ligesom det at male er mindfullness for min sjæl, er indretning det også. Jeg elsker at lave små nye hyggekroge og opstillinger i mit hjem. Det skifter også automatisk i forbindelse med at jeg skal style lidt i forbindelse med, at jeg har et nyt maleri der skal tages billeder af, eller i forbindelse med, at jeg har taget billeder for firmaer. I 2017 blev jeg stolt udvalgt som branrep hos Ilva. Det var en fornøjelse at modtage skønne produkter fra dem, og derefter integrere dem i indretningen samt tage billeder.

Loppemarkeder og Dba. 

Desuden skifter jeg ofte ting ud, da jeg elsker at kigge efter nyt på dba samt at shoppe på sommerens loppemarkeder. Jeg bor jo på Amager, og ikke så lang herfra, nemlig i min lille favoritby: Dragør, ligger der et skønt sted, der hedder Kræmmergården, som er et slags permanent loppemarked, med stande der drives af dem der ejer stedet. Der har jeg fundet så mange spændende ting.

Boligreportager: 

Sidste sommer blev jeg valgt som ugens instagrammer hos Bolgmagasinet. En titel jeg er virkelig virkelig stolt af, og en af de ting der virkelig satte skub i min Instrgram profil, som er vokset fra 1000 til 10.000 følgere på et halvt år. Tak til alle de skønne firmaer som har hjulet mig på vej. Du kan læse interview og reportagen fra Boligmagasinet lige her.

Her til foråret kommer vores hjem i Hendes verden. Jeg ved desværre ikke selv hvornår, så hjælp mig endelig med at kigge, og sig endelig til hvis du spotter det:)

Indretningshjælp: 

Hvis du er inspireret af min stil og kunne bruge hjæp til din indretning og styling, så kan jeg også hjælpe med det. Se meget mere her