Står du og mangler hjælp til din boligindretning?  Har du stirret dig blindt på et område i stuen eller kan du ikke få farverne til at harmonere?  Skal du indrette et fint nyt børneværelse?

Så har du garanteret brug for mig. Hvis du bor i nærheden af København, kan jeg komme hjem til dig og dag og se på dit hjem, flytte om og komme med gode ideer til forandring. Jeg kan hjælpe dig med:

  • Guide dig i retning af, hvilke møbler og interiør artikler du kan købe ind.
  • Placering af møbler 
  • Hvad skal beholdes og hvad skal udskiftes
  • Farver
  • Lys

Hvis du bor længere væk end København og nærmeste omegn, kan jeg hjælpe dig over mail og skype. Du kan sende billeder af dit hjem og udfra det kan jeg komme med gode råd.

Vi kan også have møde over skype, hvor du viser mig dit hjem, og hvor vi herigennem finder løsninger sammen.

Hvorfor lige mig? 

Jeg har, som en helt naturlig del, af mit liv altid flyttet rundt på nips og møbler. Hvad der startede som ren interesse på Instagram, er nu blevet til en professionel kanal. Jeg har i samarbejde med min mand og en arkitekt, selv tegnet og designet vores eget hus på 109m2. Stilen i vores træhus er moderne nordisk med et touch af boheme. Jeg drages af de rolige og naturlige farver, og inddrager naturen så meget som muligt i min indretning. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan jeg kontaktes her for et uforpligtende tilbud.

Prisen for op til 2 timer er 1000 kr plus transportudgifter.